Sykehusbarn.no logo menu

Julegaveaksjonen

Hvert år er flere enn 350 000 pasienter i alderen 0-19 år innlagt på norske sykehus. For barn og unge er et sykehusopphold ekstra kjedelig og tungt. Julegaveaksjonen for Stiftelsen Sykehusbarn skal gi magiske øyeblikk for barn og unge på sykehus som ikke kan feire julen hjemme, og bidra til glede, latter og gode opplevelser som varer gjennom hele året. For å få til dette har vi behov for din hjelp.

Innsamlingsaksjonen: Julegaveaksjonen for Stiftelsen Sykehusbarn skal gi magiske øyeblikk for barn og unge på sykehus, og bidra til glede, latter og gode opplevelser som varer hele året.

Ønsker du å bidra til årets innsamling? Her kan du se hvordan:

 

Julegaven som varer hele året

Vil du eller din bedrift være med å skape positive opplevelser for barn på sykehus, som varer hele året? Vi har stor tro på at det å hjelpe noen som virkelig trenger det, bidrar til å skape engasjement internt i bedriften. Ved å gi en donasjon til Stiftelsen Sykehusbarn er du med og skaper gode minner for barn og deres familier i en sårbar situasjon. Å gi en julegave dine ansatte kan være stolte av er en god investering.

Slik kan du bidra Gi en gave nå

Gled et barn på sykehus - gi en gave!

Mange barn og unge i Norge må feire jul på sykehus, enten på grunn av sin egen alvorlige sykdom eller fordi de er søsken eller pårørende til andre innlagte pasienter. Tradisjonen tro skal vi levere julegaver til barn og unge ved fler enn 30 avdelinger på sykehus i Norge. Takket være din hjelp får vi til dette.

Slik kan du bidra Gi en gave nå

 

Vi skal glede barn og unge ved fler enn 30 avdelinger på sykehus i Norge.

Takket være din hjelp får vi til dette. 

Her kan du se hvilke sykehus vi skal levere julegaver til.

Se også...

Publisert 10. jun 2020

Fikk 825 000 kroner fra julehandelen.

Hver gang du og jeg tæppet kortet vårt i desember, ga BankAxept ti øre til Stiftelsen Sykehusbarn. Dette utgjorde hele 800 000 kroner som stiftelsen fikk i en fantastisk julegave.

Publisert 19. jun 2024

Statsministeren ville bli bedre kjent med Stiftelsen Sykehusbarn

Musikk og sang sto i fokus da statsminister Erna Solberg besøkte Barne- og ungdomsklinikken på A-hus. Her fikk hun høre om tiltakene Stiftelsen Sykehusbarn er engasjert i og som gir barn og unge et bedre sykehusopphold. Solberg var imponert over arbeidet som blir gjort.

Publisert 26. okt 2023

Prosjekter vi støtter

Målsettingen med alt vi gjør er å bedre forholdene for barn på sykehus ved å skape magiske øyeblikk, og spre glede, smil og latter i hverdagen. Våre tiltak avlaster og gjør hverdagen for helsepersonell på sykehus lettere. Vi finansierer prosjekter, etablerer og finansierer trivselstiltak, og leverer leker og utstyr, premier og gaver.