Sykehusbarn.no logo menu

Gled et barn på sykehus - gi en gave!

Mange barn og unge i Norge må feire jul på sykehus, enten på grunn av sin egen alvorlige sykdom eller fordi de er søsken eller pårørende til andre innlagte pasienter. Tradisjonen tro skal vi levere julegaver til barn og unge ved fler enn 30 avdelinger på sykehus i Norge. Takket være din hjelp får vi til dette.

Vil du være med å bidra?

Gi en gave nå

Slik kan du også bidra

Gi en pengegave:

  • VIPPS til 523571 - doner et valgfritt beløp og merk "Julegave" så kjøper vi inn julegaven for deg. I Vipps appen velger du "kjøp og betal" og søker opp Vipps-nummer 523571 - Stiftelsen Sykehusbarn.
  • Starte egen innsamling med FB til Julegaveaksjonen på Facebook. Ved å starte egen innsamling kan du invitere venner i nettverket ditt til å være med å samle inn penger til Julegaveaksjonen gjennom din innsamling.
  • Starte egen innsamling med Vipps - Ta kontakt med oss og be om å få eget vippsnummer, QR koder linket til Vipps, og annet materiell til din innsamling her.
  • Overføre til vår gavekonto: 5010.07.57777. Merk overføringen med "Julegaveaksjonen".
  • For bedrifter som ønsker å donere pengegaver, Les mer her.

Gi en fysisk julegave:

Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Foto: Sykehuset Ålesund

  • Kjøp en julegave og lever den i ditt nærmiljø – Vi samarbeider med en rekke hoteller, kjøpesentre, barnehager, butikker og bedrifter som samler inn julegaver for Stiftelsen Sykehusbarn. Les mer her om innsamlingsstedene i ditt nærmiljø.
  • Kjøp en julegave og send den til oss i posten – Du kan sende eller levere gave til oss: Les mer her
  • For skoler, barnehager, bedrifter , lag og foreninger som lager egne innsamlinger av julegaver ber vi dere ta kontakt med oss på hjelp@sykehusbarn.no for å avtale henting/ mottak av gaver i god tid.
  • Ønsker du å bidra med pakking, henting og kjøring av julegaver er du velkommen til å ta kontakt med oss. Send oss en e-post til hjelp@sykehusbarn.no så tar vi kontakt for å avtale nærmere.

Merk:

Alle fysiske gaver må være helt nye grunnet hygiene og smittefare. Et kort med en liten hilsen til den som skal motta gaven er hyggelig.

Vil du være med å bidra?

Gi en gave nå Kontakt oss her

Vi skal glede barn og unge ved fler enn 30 avdelinger på sykehus i Norge.

Takket være din hjelp får vi til dette.

Her kan du se hvilke sykehus vi skal levere julegaver til.

Les mer om "Julegaveaksjonen 2023" her