Sykehusbarn.no logo menu

Julegaven som varer hele året

Reidun Tysseland (t.h.) er sjef for DNB Private Banking og Siri Fuskeland Hafsteen, daglig leder i Stiftelsen Sykehusbarn. Foto: Hung Pham

Vil du være med å bidra?

Vil du eller din bedrift være med å skape positive opplevelser for barn og ungdom på sykehus, som varer hele året? Vi har stor tro på at det å hjelpe andre som virkelig trenger det, bidrar til å skape engasjement internt i bedriften. Ved å gi en juledonasjon til Stiftelsen Sykehusbarn er du med å skape gode minner for barn og unge, deres søsken og foresatte som er i en sårbar situasjon. Å gi en julegave dine ansatte kan være stolte av er en god investering.

I året som kommer skal vi bidra i flere større prosjekter og øke aktiviteten. For å få til dette er vi avhengig av din hjelp.

Eksempler på støtte:

En donasjon på kr 10 000 er nok til to besøk på sykehus av en av våre profesjonelle ansiktsmalere. Det trylles frem løver, sommer-fugler, eller hva pasienten måtte ønske.

Donasjoner på kr 20 000 er nok til premier, smågaver, leker og aktivitetssaker til en avdeling og varer i ca 3 måneder.

Donasjon på kr 12 000 er nok til at vi kan levere komplett, ferdig konfigurert Playstation5 pakke inkludert konsoll, 2 kontrollere, headset og noen spill til et pasientrom/ avdeling.

En bamse i armkroken er en viktig følgesvenn for små pasienter på sykehus. Stiftelsen leverer tusenvis av bamser til barn på sykehus sykehus. Vi utvikler konseptbamser tilpasset sykehusenes egne ønsker.

Større donasjoner og langsiktige samarbeid gir mulighet for å realisere større prosjekter som dette lystgassrommet på Ullevål Sykehus. Målet er å redusere bruk av tvang i behandling og hjelpe barna å glemme at de gruer seg. Ide og konsept er utarbeidet av stiftelsen med faglig ekspertise fra Ullevål Sykehus og Qvisten Animasjon.

Musikk og sang skaper god atmosfære og hjelper både pasienter og foresatte å få et nødvendig pusterom i sykehushverdagen. Med musikkterapi stimuleres det friske hos pasientene og gir mulighet for mestring og delaktighet. Stiftelsen bidrar med betydelig midler til Musikkterapi og konserter ved flere sykehus i Norge. Langsiktig samarbeid med sponsorer og støttespillere gjør dette mulig.

Kunne du tenke deg å være med å skape flere gode opplevelser for barn og ungdom på sykehus i Norge, sammen med oss i tiden fremover?

Vår gavekonto: er 5010.07.57777

Støtte med gaver og tid:

Ansatte i IBM - kjøper inn og pakker julegaver til Julegaveaksjonen. Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Agnes, Maxim og Nathalie fra Alstom Transport hjelper til med å pakke inn julegaver. Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

 

  • Bedrifter og andre som ønsker å lage egne innsamlinger av julegaver ber vi ta kontakt med oss på hjelp@sykehusbarn.no for å avtale henting/ mottak av gaver.
  • Bedrifter og andre som ønsker å hjelpe oss med pakking, henting og utkjøring av julegaver er velkomne til å ta kontakt. Send oss en e-post til hjelp@sykehusbarn.no så tar vi kontakt for å avtale nærmere.

 

Viktig!! Alle fysiske gaver må være HELT NYE p.g.av hygiene og smittefare. Et kort med en liten hilsen til den som skal motta gaven er hyggelig.

Vil du være med å bidra?

Kontakt oss her

Les mer om "Julegaveaksjonen 2023" her

Vi skal glede barn og unge ved flere enn 30 avdelinger på sykehus i Norge. Her kan du se hvilke.

Se også...

Publisert 28. okt 2022

Bedriftssamarbeid

Stiftelsen Sykehusbarn er helt avhengige av støtte fra private givere, organisasjoner og bedrifter. Vi mottar ingen offentlig støtte.