Lurer du på hvorfor vi egentlig feirer morsdag?

Viste du at morsdagen har røtter helt tilbake til det gamle Hellas på 1600-tallet? Og at det var jomfru Maria som ble feiret av de engelske kristne? Etterhvert gikk tradisjonen over til å inkludere alle mødre.

Skrevet i Informasjon

Statsministeren ville bli bedre kjent med Stiftelsen Sykehusbarn!

A-hus var en flott arena da statsminister Erna Solberg ønsket å bli bedre kjent med Stiftelsen Sykehusbarn.

Erna Solberg akkompagnerte med rytmeinstrument da barn, ansatte, musikkterapeuter og sykehusledelse var samlet sammen med oss i Stiftelsen Sykehusbarn på A-hus torsdag 14.

Skrevet i Aktivitet

Stiftelsen Sykehusbarn – Fakkelbærer under OL i Sør-Korea!

Foto: Eivor Eriksen

Fakkelbærerne under OL i PyeongChang i Sør-Korea 2018 er nå klare.

Stiftelsen Sykehusbarn har blitt stemt frem som en av 4 organisasjoner som skal representere Norge under OLs fakkelstafett i Sør- Korea i 2018.

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Oss i media
Tags:

Vi sparker i gang årets julegaveaksjon!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og sparker i gang årets Julegaveaksjon.

Mange barn må dessverre tilbringe julen på sykehus, enten på grunn av egen sykdom eller fordi de er pårørende til andre som er syke. De siste årene har vi levert ut mange flotte gaver til barn og unge på mange av landets sykehus,

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Jul

Er det greit å dele våre syke barn? A-Magasinet 16.6.2017

Her kan du lese hele reportasjen i dagens A-Magasin 16.6.2017, om “å dele våre syke barn i sosiale medier” – Med intervju av bl.a styreleder og stifter i Stiftelsen Sykehusbarn Magne Helander.

Skrevet i Informasjon, Oss i media
Tags: , ,