Julegaveaksjonen 2018 er i gang – bli med!

Vi fortsetter suksessen og er nå i gang med årets Julegaveaksjon!

Mange barn må dessverre tilbringe julen på sykehus, enten på grunn av egen sykdom eller fordi de er pårørende til andre som er syke.

Skrevet i Aktivitet, Jul
Tags:

Ut på tur til inntekt for Sykehusbarn

Fjells Venner & Turlag er en aktiv turgruppe fra Sandnes. De organiserer turer for voksne og ungdom nesten daglig i den lokale fjellheimen i Sandnes, i samarbeid med Stavanger Turistforening.  De siste årene har turgruppa gått turer fra Gramstad til Dalsnuten for en god sak.

Skrevet i Aktivitet

Lurer du på hvorfor vi egentlig feirer morsdag?

Viste du at morsdagen har røtter helt tilbake til det gamle Hellas på 1600-tallet? Og at det var jomfru Maria som ble feiret av de engelske kristne? Etterhvert gikk tradisjonen over til å inkludere alle mødre.

Skrevet i Informasjon

Statsministeren ville bli bedre kjent med Stiftelsen Sykehusbarn!

A-hus var en flott arena da statsminister Erna Solberg ønsket å bli bedre kjent med Stiftelsen Sykehusbarn.

Erna Solberg akkompagnerte med rytmeinstrument da barn, ansatte, musikkterapeuter og sykehusledelse var samlet sammen med oss i Stiftelsen Sykehusbarn på A-hus torsdag 14.

Skrevet i Aktivitet

Stiftelsen Sykehusbarn – Fakkelbærer under OL i Sør-Korea!

Foto: Eivor Eriksen

Fakkelbærerne under OL i PyeongChang i Sør-Korea 2018 er nå klare.

Stiftelsen Sykehusbarn har blitt stemt frem som en av 4 organisasjoner som skal representere Norge under OLs fakkelstafett i Sør- Korea i 2018.

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Oss i media
Tags: