Er det greit å dele våre syke barn? A-Magasinet 16.6.2017

Her kan du lese hele reportasjen i dagens A-Magasin 16.6.2017, om «å dele våre syke barn i sosiale medier» – Med intervju av bl.a styreleder og stifter i Stiftelsen Sykehusbarn Magne Helander.

Skrevet i Informasjon, Oss i media
Tags: , ,

Sykehusbarn leverer bil nr. 2 til Avansert Hjemmesykehus for barn ved A-Hus!

Det var en stor glede for oss i Stiftelsen Sykehusbarn og endelig kunne overrekke bil nr 2 til Gry Hege og Lisa i Avansert Hjemmesykehus for barn ved Akershus Universitetssykehus (A-Hus) rett før pinse sier Siri Fuskeland Hafsteen – daglig leder i Stiftelsen Sykehusbarn.

Skrevet i Ahus

Hurra! Sykehusbarn er nominert til fakkelstafetten under OL i Sør-Korea i 2018. Stem på oss!

Stiftelsen Sykehusbarn er nominert av Samsung til å representere Norge i den olympiske fakkelstafetten, the Olympic Torch Relay, i Sør-Korea i 2018.
Frem til den 31. mai er det opp til deg og det norske folk å stemme frem sin favoritt.

Skrevet i Oss i media

300 000 kroner til Sykehusbarn!

Skal si jubelen sto i taket hos oss i Sykehusbarn da vi fikk gladmeldingen fra Kavlifondet om at de ansatte hadde nominert Sykehusbarn til å motta pengegave. De 6 organisasjonene som fikk flest stemmer av de ansatte fikk dele en pengesum på hele 1,5 millioner kroner! Ikke rart vi er stolte og glade over at Sykehusbarn fikk 300 000 kroner!!!

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Sponsorer, Støttespillere
Tags: , ,

Julegaveaksjonen er godt i gang!

Årets julegaveaksjon er godt i gang. Vi vil glede mange barn, så fortsett med å samle inn gaver til oss. Nå kan du leverer inn gaver til Julegaveaksjonen på følgende steder:

Quality Hotel 33,

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Jul