Stiftelsen Sykehusbarn – Fakkelbærer under OL i Sør-Korea!

Foto: Eivor Eriksen

Fakkelbærerne under OL i PyeongChang i Sør-Korea 2018 er nå klare.

Stiftelsen Sykehusbarn har blitt stemt frem som en av 4 organisasjoner som skal representere Norge under OLs fakkelstafett i Sør- Korea i 2018.

Samsung er en av hovedsamarbeidspartnerne til fakkelstafetten.

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Oss i media
Tags:

Vi sparker i gang årets julegaveaksjon!

Vi gjentar suksessen fra i fjor og sparker i gang årets Julegaveaksjon.

Mange barn må dessverre tilbringe julen på sykehus, enten på grunn av egen sykdom eller fordi de er pårørende til andre som er syke. De siste årene har vi levert ut mange flotte gaver til barn og unge på mange av landets sykehus,

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Jul

Er det greit å dele våre syke barn? A-Magasinet 16.6.2017

Her kan du lese hele reportasjen i dagens A-Magasin 16.6.2017, om «å dele våre syke barn i sosiale medier» – Med intervju av bl.a styreleder og stifter i Stiftelsen Sykehusbarn Magne Helander.

Skrevet i Informasjon, Oss i media
Tags: , ,

Sykehusbarn leverer bil nr. 2 til Avansert Hjemmesykehus for barn ved A-Hus!

Det var en stor glede for oss i Stiftelsen Sykehusbarn og endelig kunne overrekke bil nr 2 til Gry Hege og Lisa i Avansert Hjemmesykehus for barn ved Akershus Universitetssykehus (A-Hus) rett før pinse sier Siri Fuskeland Hafsteen – daglig leder i Stiftelsen Sykehusbarn.

Skrevet i Ahus

Hurra! Sykehusbarn er nominert til fakkelstafetten under OL i Sør-Korea i 2018. Stem på oss!

Foto: Eivor Eriksen

Stiftelsen Sykehusbarn er nominert av Samsung til å representere Norge i den olympiske fakkelstafetten, the Olympic Torch Relay, i Sør-Korea i 2018.
Frem til den 31. mai er det opp til deg og det norske folk å stemme frem sin favoritt.

Skrevet i Oss i media