Siri Fuskeland Hafsteen

Siri er ansatt som daglig leder i Stiftelsen Sykehusbarn og ivaretar den administrative rollen i stiftelsen.

Hun følger opp ute på sykehusene, samarbeidspartnere og koordinerer alt det arbeidet som våre frivillige gjør rundt om i Norge. Siri er utdannet innen hotelledelse fra Cesar Ritz i Sveits og Reiselivsøkonomi fra HiT, og har lang erfaring fra administrasjon, produktutvikling og salgs- og markedsledelse fra bl.a.  Scandic Park Sandefjord og Norge Bygges AS.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, send e-post til: hjelp@sykehusbarn.no eller ring Siri på +47 92037898.

Ingrid Marie Solvang

Ingrid jobber som frivillig hos Stiftelsen Sykehusbarn i Stavanger området.

Ingrid ville være med å bidra aktivt i arbeidet for å skape en bedre sykehushverdag for barn og ungdommer i Stavanger området. Ingrid har lang erfaring som forelder til et barn med spesielle behov gjennom en utfordrende epilepsidiagnose. Hun kjenner daglig på utfordringene i hverdagen knyttet til det å ha et barn med en alvorlig diagnose.

Magne Helander

Magne er Styreleder og en av grunnleggerne av Stiftelsen Sykehusbarn

Magne var med og startet Stiftelsen Sykehusbarn høsten 2012. Hans datter Ylva hadde fått en kraftig kreftdiagnose, og brorparten av tiden hans ble tilbrakt på sykehus. Magne mistet sin datter Ylva høsten 2013. Hun døde etter en lang kamp mot kreft/hjernesvulst og tilbrakte det meste av sitt 7 år gamle liv på sykehuset.

Magne jobber til daglig som daglig leder i Murpartnern AS som han grunnla i 1995.

016

Vi er totalt avhengig av støtte fra det private og næringsliv. Her får vi en gave fra Entreprenør firmaet Francke Bygg.

Sykehusbarn er en frivillig stiftelse som drives på frivillig basis.
      Vi drifter i dag 50% av en musikk terapeut stiling ved Ahus, vi lever ut premier (premier som blir gitt til barn som tar prøver og undersøkelser ved sykehusene).

Vi har levert mange prosjekter :

• Treningsrom ved Radiumhospitaler for barn og unge.
      • Ungdomsrom ved Ahus (Akershus Universitet Sykehus)
      • Ungdoms/Fritidsrom ved Rikshospitalet
      • Teknisk utstyr ti Skolestuen på St.Olav Hospital i Trondheim
      • Ungdomsrom Kristiansand Sykehus

Samt mange andre ting.

IMG_8262

SA Bil med andre sponsorer har gitt oss en gratis bil som vi bruker når vi kjører rundt med premier og gaver til sykehusene. Er det ikke bare helt utrolig flott?

1781613-7-1387884992939

Siden vi startet opp i 2011 har vi på selveste julaften vært rundt på Sykehusene og levert ut gaver til barn som enten ikke har kommet seg hjem eller er der som pårørende til en mamma, pappa eller søsken. Så og si alle sykehusene i Norges land får også en stor pall med gaver av oss noen uker før juleaften. Gaver som ikke blir levert i juletiden blir det fødselsdags presenter og premier resten av året.

Foreldre til alvorlige syke barn

Vi er også opptatte av å bringe mennesker som opplever sykdom, sammen. Gjennom arrangementene vi har i løpet av året, inviterer vi mennesker som opplever alvorlig sykdom, uansett diagnose eller årsak. Kanskje får vi frem opplevelser som bringer frem smil og latter hos både små og store på disse arrangementene.

Vi har også opprettet en gruppe på Facebook som heter: «Foreldre til alvorlige syke barn». Her kan man snakke sammen om utfordringer, sorger og gleder ved å ha et alvorlig sykt barn. Gruppen er uavhengig av diagnose.

Juletrefest som vi arrangerer vært år.

Juletrefest som vi arrangerer hvert år.

Vi er med på å drifte musikk terapeut stiling ved Ahus

Ta en titt på videoen :

Vi drifter også bilen til avansert hjemmesykehus på Ahus

13PER+Sykbil2