Sykehusbarn.no logo menu

Ansiktsmaling og klovning

Latteren og smilet sitter løst når ansiktsmalerne våre skaper magiske øyeblikk og glede for barn og deres familie på sykehus. Stiftelsen Sykehusbarn har et knippe med faste, profesjonelle og flotte ansiktsmalere som maler for oss hver uke.

Ansiktsmaling. Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Vi gir barna noe annet å tenke på

Barn på sykehus mangler som oftest noe av det som er viktigst for barn: nemlig smil, latter og noe å glede seg over. Vi er opptatt av å skape positive opplevelser og gode minner som barna vil huske. Hver uke gjennom hele året skaper ansiktsmalerne våre og klovnen vår Tulliball magiske øyeblikk for barn på sykehus. De bidrar til at barna får noe annet å tenke på og fremkaller smil, glede og latter hos både barn og voksne.

Klovnen Tulliball 

Klovnen Tulliball lager ballongdyr for barna ved Stavanger Universitetssykehus.Noen ganger har han til og med med seg sin hvite kanin, som barna elsker å få på besøk.

 

Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Profesjonelle ansiktsmalere

LaceFacepaint og Retten&Sletten Ansiktsmaling leverer profesjonelle ansiktsmalere på oppdrag for Stiftelsen Sykehusbarn. Laila Bacher Byberg er sertifisert ansiktsmaler av "The Face Painting Association" (UK), noe som sikrer en profesjonell ansiktsmaler med høy kunnskap innenfor teknikker, HMS, hygiene og at produkter er i tråd med Mattilsynet sine forskrifter.

Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Vi tilbyr fast ansiktsmaling ved:

  • Stavanger Universitetssjukehus
  • Rikshospitalet
  • Ullevål Sykehus
  • Ahus
  • Nye Sykehuset Kalnes
  • Statens Senter for Epilepsi

 

Ønsker du at ansiktsmalerne våre skal komme til ditt nær-sykehus?

Send oss en e-post til: hjelp@sykehusbarn

Vil du være med å bidra?

Gi en gave nå Støtt oss fast

Se også...

Publisert 13. jun 2019

Kodeklubb for ungdom

Koding lokker frem det friske hos de syke barna og gir en enorm mestringsfølelse for ungdommen på sykehus. Kodingen man lærer på kodekurset kan ungdommen jobbe videre med, enten på egenhånd hjemme eller i ungdomsrommet på sykehuset.

Publisert 13. jun 2019

Elektrisk leke-Tesla til alle

Å få kjøre en elektrisk leke-Tesla fra pasientrommet til anestesi kan være et lite grep for å gjøre opplevelsen mindre skremmende for de minste pasientene på sykehus.

Publisert 22. mai 2019

Musikkterapi

Helt siden 2012 har musikkterapi vært benyttet som behandlingsform for barn og ungdom ved Ahus. Stiftelsen Sykehusbarn har siden oppstart vært en vesentlig bidragsyter og viktig støttespiller for musikkterapien ved Ahus.