Sykehusbarn.no logo menu

Elektrisk leke-Tesla til alle

Å få kjøre en elektrisk leke-Tesla fra pasientrommet til anestesi kan være et lite grep for å gjøre opplevelsen mindre skremmende for de minste pasientene på sykehus.

En kjøretur i denne Teslan var til stor glede for den unge sjåføren. Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Våren 2017 fikk vi to elektriske Tesla lekebiler i gave fra PR Operatørene. De hadde et ønske om at bilene skulle få glede barn på sykehus og tok derfor kontakt med oss.

Takket være hjelp fra mer enn 2000 av våre følgere på Facebook ble det klart etter avstemming hvilke sykehus som skulle få disse kule bilene. Bilene ble levert til henholdsvis Rikshospitalet og St. Olavs Hospital i Trondheim.

Stor giverglede

Engasjementet og givergleden har vært stor blandt Tesla-eiere siden den gang. Mange har kontaktet oss med ønske om å donere sine elektriske Tesla-lekebiler til et godt formål. Andre har levert biler direkte til sitt lokale sykehus. Sammen har vi kunnet bidra til å glede mange barn på sykehus.

Tesla-lekebiler til barneavdelinger over hele Norge

Takket være denne gjengen er vi på god vei til å levere elektriske Tesla-lekebiler til barneavdelinger over hele Norge.

Giver Mottaker
PR Operatørene Rikshospitalet
PR Operatørene St. Olavs Hospital Trondheim
Bilsalongen Skien Vestfold Sentralsykehus Tønsberg
Robert Butler Sørlandet Sykehus Arendal
Robert Butler Nye Sykehuset Kalnes Østfold
Hanne Sykehuset Vestre Viken Drammen
Merethe Grytten Universitetssykehuset Nord-Norge
Leif Roddy Stavanger Universitetssjukehus
Jan Strøm Aasgaard Ahus
Frida Lillehammer
Birger Montebellosenteret
Subsea7 Haukeland Universitetssjukehus
Marcusbil Asker Stavanger Universitetssjukehus
Fra Hønefoss Ullevål Sykehus

Vil du bidra til at flere kan ha glede av en leke-Tesla?

Gi en gave nå Jeg vil støtte med en elektrisk leke-Tesla

Se også...

Publisert 28. jun 2019

Premier, gaver, leker og utstyr

For en som gruer seg til sykehusbesøket kan en liten premie ha stor effekt, og samtidig være til god hjelp for helsepersonell for å få utført nødvendige undersøkelser.

Publisert 22. mai 2019

Avansert Hjemmesykehus for barn

Stiftelsen Sykehusbarn finansierer 2 biler til Avansert Hjemmesykehus for barn ved Ahus. Vi bidrar til å skape en bedre hverdag for barnet og deres familie, ved at de slipper å bruke store deler av tiden sin på sykehus.

Publisert 13. jun 2019

Ansiktsmaling og klovning

Latteren og smilet sitter løst når ansiktsmalerne våre skaper magiske øyeblikk og glede for barn og deres familie på sykehus. Stiftelsen Sykehusbarn har et knippe med faste, profesjonelle og flotte ansiktsmalere som maler for oss hver uke.