Sykehusbarn.no logo menu

ARTIKKEL

Fikk 825 000 kroner fra julehandelen.

Hver gang du og jeg tæppet kortet vårt i desember, ga BankAxept ti øre til Stiftelsen Sykehusbarn. Dette utgjorde hele 800 000 kroner som stiftelsen fikk i en fantastisk julegave.

ARTIKKEL

Populært med Kodeklubb for syke barn

Koding lokker frem det friske hos de syke barna og gir en enorm mestringsfølelse. 2 timer en kveld er nok for det blir veldig intenst når man holder på med noe som er så gøy. Kodingen man lærer på kodekurset kan ungdommen jobbe videre med om de har lyst på egenhånd hjemme eller i ungdomsrommet.

Kjører Tesla-lekebil til operasjonssalen

Bilen er en gave til anestesiavdelingen på Stavanger Universitetssjukehus fra Stiftelsen Sykehusbarn. Tanken er at den skal bidra til en bedre sykehusopplevelse for små pasienter.

ARTIKKEL

Ut på tur til inntekt for Sykehusbarn

Søndag 9. september inviterte Fjells Venner & Turlag til en flott familie- og aktivitetsdag på Gramstad med ønske om å gå for en god sak og samle inn penger som kunne glede barn på sykehus.

Statsministeren ville bli bedre kjent med Stiftelsen Sykehusbarn

Musikk og sang sto i fokus da statsminister Erna Solberg besøkte Barne- og ungdomsklinikken på A-hus. Her fikk hun høre om tiltakene Stiftelsen Sykehusbarn er engasjert i og som gir barn og unge et bedre sykehusopphold. Solberg var imponert over arbeidet som blir gjort.