Sykehusbarn.no logo menu

Påskekampanjen

Mange barn og unge tilbringer ferier og høytider på sykehus, enten på grunn av sin egen alvorlige sykdom eller fordi de er søsken eller pårørende til andre innlagte pasienter. Vårt mål er å skape gode opplevelser for disse barna gjennom hele året og aller helst noe ekstra hyggelig de kan glede seg til å fortelle om til venner og familie.

Aktivitetspakker til barn på sykehus i påsken. Foto: Stiftelsen Sykehusbarn

Behovet for aktivitet som gir avkobling fra alvor og lange dager i sykehushverdagen er stort. I ferier og høytider kan det være ekstra tungt å være på sykehus, og flere familier opplever en litt annerledes påske enn hva de kanskje så for seg.

Aktiv påske

Vi har i mange år levert ut tradisjonelle påskeegg. Under pandemien laget vi vårt eget «påskeegg» i form av aktivitetsposer med et rikholdig innhold av spill, aktivitetsbøker, leker og annet pasientene kunne holde på med på egenhånd eller sammen med søsken og familie. Dette ble svært godt mottatt. Vi er derfor ekstra glade for å kunne gjenta dette og i et vesentlig større omfang inn mot årets påske.

Bli med og tegne/ male din drømmepåske og vinn PlayStation5

I år inviterer vi alle barn og ungdom på sykehus til å delta i vår påskekonkurranse og tegne-/ male sin drømmepåske . Alle innkommende bidrag vil vi vise frem i en virtuell kunstutstilling på våre nettsider og i sosiale medier.

Blant alle innkommende bidrag trekker vi 2 hovedpremier hvor man kan vinne komplett Playstation5 pakke til sitt sykehus/ avdeling (Verdi ca kr 15 000 pr pakke). I tillegg til at vi trekker ut min. 20 vinnere av ulike gavekort til en samlet verdi på kr 10 000.

 

Påskehare på besøk

Årets påskekampanje når ut til 30 sykehus og vil glede godt og vel 5000 pasienter. I ukene før påske vil påskeharene i stiftelsen besøke barneavdelinger ved utvalgte sykehus for å skape litt ekstra påskemagi.

Vil du være med å bidra?

Gi en gave nå Bedriftsgave

En spesiell takk til Vigmostad & Bjørke, Norgesprofil, Sentraldistribusjon og Nordisk Interactive/PlayStation Norge for donasjoner av innhold til årets påskekampanje. Takk også til våre frivillige som har pakket påskepakker til den store gullmedalje. Uten dere eller bidrag fra alle våre givere hadde ikke dette vært mulig å få til.