Sykehusbarn.no logo menu

Gled et barn på sykeus - gi en gave!

Mange barn og unge i Norge må feire jul på sykehus, enten på grunn av sin egen alvorlige sykdom eller fordi de er søsken eller pårørende til andre innlagte pasienter. Tradisjonen tro skal vi ut på vår årlige julegave-vandring for å skape magiske øyeblikk og levere gaver til barn og unge på 25 sykehus over hele Norge. Takket være din hjelp får vi til dette.

Slik kan du bidra

  1. VIPPS til 523571 - her kan du  gi et valgfritt beløp, gi et digitalt julegavekort eller gi til et konkret prosjekt. Du kan også skrive en melding til oss med f.eks. ønsket kjønn og alder på gaven. Enkelt for deg og oss. I Vipps appen velger du "kjøp og betal" og søker opp Vipps-nummer 523571 - Stiftelsen Sykehusbarn.
  2. Starte egen innsamling til Julegaveaksjonen på Facebook. Ved å starte egen innsamling kan du invitere venner til å donere penger til Julegaveaksjonen gjennom din innsamling.
  3. Overføre til vår gavekonto: 5010.07.57777. Merk overføringen med "Julegaveaksjonen 2019".
  4. For bedrifter, Les mer her.
  5. Kjøpe julegave og levere i ditt nærmiljø – Vi har samarbeid med hoteller, kjøpesentre og butikker som samler inn julegaver for oss lokalt. Les mer her.
  6. Kjøpe julegave og sende til oss – Du kan sende eller levere gave til oss: Les mer her.
  7. For skoler, barnehager, bedrifter og andre som lager egne innsamlinger av gaver ber vi dere ta kontakt med oss på hjelp@sykehusbarn.no så vi avtaler henting/ mottak av gaver.
  8. Ønsker du å bidra med pakking, henting og kjøring av julegaver er du velkommen til å ta kontakt. Send oss en e-post til hjelp@sykehusbarn.no så tar vi kontakt for å avtale nærmere.

Viktig!! Alle fysiske gaver må være NYE p.g.av hygiene og smittefare. Et kort med en liten hilsen til den som skal motta gaven er hyggelig.

Vi skal glede barn og unge på 25 sykehus over hele Norge.

Takket være din hjelp får vi til dette. Her kan du se hvilke sykehus vi skal levere julegaver til.

 

Les mer om "Julegaveaksjonen 2019" her