Sykehusbarn.no logo menu

En 60-årsgave med mening

Hva gir du til en som «har alt»? Da Nina Bredal fra Hafrsfjord feiret 60 årsdagen sin før sommeren, valgte hun å gi bursdagsgaven videre til oss.

Bilde: Shutterstock

En hjertesak

Da Nina begynte å planlegge feiringen av 60-årsdagen sin, tok det ikke lang tid før venner og familie spurte om gaveønsker. Jubilanten hadde tidlig bestemt seg for å benytte anledningen til å gjøre noe meningsfullt for barn på sykehus. Hun ønsket å støtte en organisasjon for alle barn på sykehus – uavhengig av diagnose.

Bilde: Nina Bredal.

– En av mine store hjertesaker er å bidra til at syke barn får en bedre opplevelse i en tøff hverdag, enten de er syke hjemme eller på sykehus. Derfor kontaktet jeg Stiftelsen Sykehusbarn. De sendte meg brosjyrer om arbeidet deres som jeg hadde liggende fremme på gavebordet, sier Nina Bredal.

Et deilig «friminutt»
Nina har selv vært pårørende til barn og barnebarn på sykehus flere ganger.

– Jeg har sett hvor mye det betyr når Stiftelsen Sykehusbarn skaper glede for barn og unge i en vanskelig situasjon. Disse øyeblikkene er deilige «friminutt» for små og store, sier Nina Bredal.

Jubilantens gaveønske falt i smak hos gjestene. Til sammen kunne hun donere 20 000 kroner til Stiftelsen Sykehusbarn. Disse pengene vil gå til å skape en bedre hverdag for barn på sykehus.

– Gjestene mine var svært positive til initiativet, og det var med stor glede og takknemlighet jeg kunne overføre bursdagsgaven min til Stiftelsen Sykehusbarn, avslutter Nina Bredal.


Ønsker du å gjøre noe liknende? Kontakt oss på
hjelp@sykehusbarn.no for mer informasjon.

Vil du være med å bidra?

Gi en gave nå