Sykehusbarn.no logo menu

Start din egen innsamling

Vi i Stiftelsen Sykehusbarn ønsker at det skal være enkelt for deg å være med og samle inn penger for å glede barn og ungdom på sykehus.

Alle kan bidra

Alle som ønsker kan lage sin egen innsamling. Privatpersoner, skoler, barnehager, idrettslag, foreninger, bedrifter og vennegjenger.

Det er enkelt og raskt å komme i gang

Klikk på linkene nedenfor så kommer du direkte til vår profil på Facebook eller innsamlingsportalen Betternow. Du kan opprette din egen innsamling og enkelt dele den med dine venner og kjente i sosiale medier, og takke de som er med å gi støtte underveis.

La deg inspirere

Kanskje en innsamling kan være en alternativ gave til en spesiell anledning? Takket være dere kan vi skape flere magiske øyeblikk for barn innlagt på sykehus.

BIS Charity samlet inn hele 80 000 kroner til stiftelsens arbeid for barn og ungdom ved St. Olavs Hospital.

I forbindelse med lille Amalie Lykkes bortgang i sommeren 2017, donerte Skjeggmenn og Bearded Villains kr 23 500 til Stiftelsen Sykehusbarn.

Ditt bidrag nytter

Pengene du samler inn gjør en forskjell. Av innsamlede midler går 89% til arbeidet med å skape positive opplevelser for barn på sykehus. Kun 11% går til administrasjon av tiltakene og til å skaffe midler til gjennomføring. Stiftelsen Sykehusbarn er godkjent av Innsamlingskontrollen.

Ta kontakt med oss om du ønsker hjelp til å komme i gang.

Se også...