Sykehusbarn.no logo menu

Start din egen innsamling

Vi i Stiftelsen Sykehusbarn ønsker at det skal være enkelt for deg å være med og samle inn penger for å glede barn og ungdom på sykehus.

Alle kan bidra

Alle som ønsker kan lage sin egen innsamling. Privatpersoner, skoler, barnehager, idrettslag, foreninger, bedrifter og vennegjenger.

Det er enkelt og raskt å komme i gang

Klikk på linkene nedenfor så kommer du direkte til vår profil på Facebook. Du kan også opprette din egen innsamling på spleis, og enkelt dele den med dine venner og kjente i sosiale medier, og takke de som er med å gi støtte underveis.

La deg inspirere

Kanskje en innsamling kan være en alternativ gave til en spesiell anledning? Takket være dere kan vi skape flere magiske øyeblikk for barn innlagt på sykehus.

BIS Charity samlet inn hele 80 000 kroner til stiftelsens arbeid for barn og ungdom ved St. Olavs Hospital.

I forbindelse med lille Amalie Lykkes bortgang sommeren 2017, donerte Skjeggmenn og Bearded Villains kr 23 500 til Stiftelsen Sykehusbarn.

Ditt bidrag nytter

Pengene du samler inn gjør en forskjell. Av innsamlede midler går 89% til arbeidet med å skape positive opplevelser for barn på sykehus. Kun 11% går til administrasjon av tiltakene og til å skaffe midler til gjennomføring. Stiftelsen Sykehusbarn er godkjent av Innsamlingskontrollen.

Ta kontakt med oss om du ønsker hjelp til å komme i gang.

Se også...

Publisert 08. jul 2024

Kunstauksjon til glede for barn og unge på sykehus

Gjennom to kunstauksjoner har Alexander Hart samlet inn nesten 140 000 kroner til Stiftelsen Sykehusbarn og klovnen Tulliball. Nå skal den anerkjente klovnen skape flere magiske øyeblikk for barn og unge på Stavanger Universitetssjukehus.

Publisert 08. jul 2024

Ut på tur til inntekt for barn på sykehus

Søndag 9. september inviterte Fjells Venner & Turlag til en flott familie- og aktivitetsdag på Gramstad med ønske om å gå for en god sak og samle inn penger som kunne glede barn på sykehus.

Publisert 10. jun 2020

Sang og spilte inn 20 875 kroner til barn og unge på Ålesund Sykehus

På morsdagen inviterte ansatte ved Ålesund kulturskole til sin årlige veldedighetskonsert. I år gikk overskuddet uavkortet til Stiftelsen Sykehusbarn.