Kjøpsvilkar

For å kunne handle hos oss må du være fylt 18 år. Alle priser er i norske kroner og vises inklusive  merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Betalingsvilkår

Du kan velge om du vil betale med Paypal, Mastercard eller Visa. Sykehusbarn behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register. Når du handler hos Sykehusbarn blir betalingen behandlet av Paypal, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Leveringsvilkår

Hver ordre vil bli behandlet konfidensielt. Vi etterstreber å ha alle varer på lager, med unntak av produkter som er oppgitt å være bestillingsvarer. Dersom vi har gått tom for en av lagervarene du har bestilt, tar vi kontakt med deg på mail eller pr. telefon. Dersom dere bestiller varer merket med “Bestillingsvare”, betyr dette at vi ikke lagerfører produktet, og bestiller fra grossist når vi mottar din ordre. Er vår leverandør utsolgt, tar vi kontakt med deg. Vi sender varene med Posten i Norge. Fraktkostnaden er avhengig vekt og størrelse.

Returvilkår

Dersom du ønsker å avbestille varene sender du oss en mail om dette. Er ikke pakken hentet på postkontoret, vil denne automatisk bli sendt i retur til oss. Ved betaling med kort vil da pengene bli tilbakeført med fratrekk for fraktkostnader. Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi skriftlig beskjed til Sykehusbarn om at du vil påberope deg mangelen. Sykehusbarn  vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven). I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover.Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettsskjema (kan lastes ned her), du betaler selv returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettsskjemaet.

Andre vilkår

Dersom du har noen spørsmål om våre produkter kan du kontakte på kontaktsidene våre  eller på telefon 07321. Vi ønsker også tilbakemeldinger fra våre kunder angående service, levering, nettbutikken etc.

Med vennlig hilsen,

Sykehusbarn

Org. nr  997 741 420