Utlevering av Fiat Freemont fra RSA Bil

For en tid tilbake fikk vi henvendelse fra RSA Bil i Oslo. De lurte på om vi kunne tenkt oss en SYKEHUSBARN bil. “Om vi vil ha bil – sa du?” Selvfølgelig vil vi ha en bil vi kan reise rundt å levere gaver med. Som sagt, så gjort! RSA Bil, Oslo disket opp med en fantastisk flott Fiat Freemont. Den har stort bagasjerom som vi kan frakte store mengder leker. Dessuten er det en stor og sikker bil, som gjør at vi kommer trygt frem. Bilen er foliert med vår logo. Folieringen er også sponset. Marco Reklame har lenge hatt lyst til å gjøre noe for oss i Stiftelsen Sykehusbarn, og bilen ble kjempefin og veldig synlig!

Vi er utrolig takknemlige for denne bilen, som gjør hverdagen i Stiftelsen Sykehubarn mye enklere.

Skrevet i Sponsorer