Ut på tur til inntekt for Sykehusbarn

Fjells Venner & Turlag er en aktiv turgruppe fra Sandnes. De organiserer turer for voksne og ungdom nesten daglig i den lokale fjellheimen i Sandnes, i samarbeid med Stavanger Turistforening.  De siste årene har turgruppa gått turer fra Gramstad til Dalsnuten for en god sak. I høst gikk denne flotte gjengen til inntekt for Stiftelsen Sykehusbarn og med formål om å glede barn innlagt på Stavanger Universitetssjukehus (SUS).

Søndag den 9. september inviterte turlaget til en flott familie- og aktivitetsdag på Gramstad. Arrangementet var godt tilrettelagt for at barna på SUS skulle få muligheten til å komme seg bort fra sykehuset en dag og få gode opplevelser sammen med andre ute i skog og mark.

Det var mange forskjellige aktiviteter som kanopadling, grilling av marshmallows på bål, ansiktsmaling og klovnestreker. Det var lagt opp til turløype tilpasset rullestolbrukere og en turløype opp til Dalsnuten (323moh). Dette ble et fantastisk flott arrangement med aktiviteter for noen og enhver.

Ikke nok med at turlaget arrangerte en flott familiedag, så skaper de engasjement og giverglede og samlet inn kr 18 025 til Stiftelsen Sykehusbarn. Disse pengene vil gå til trivselstiltak for barn innlagt på SUS. Dette betyr så uendelig mye. Tusen hjertelig takk!

Dette var tredje året på rad hvor Fjells Venner & Turlag  har gått til inntekt for en god sak. I 2016 og 2017 hadde de turer hvor de gikk for henholdsvis Aktiv mot Kreft og Rosa Sløyfe aksjonen. I år ønsket de å gå for Stiftelsen Sykehusbarn.

Skrevet i Aktivitet