Hurra! Sykehusbarn er nominert til fakkelstafetten under OL i Sør-Korea i 2018. Stem på oss!

Stiftelsen Sykehusbarn er nominert av Samsung til å representere Norge i den olympiske fakkelstafetten, the Olympic Torch Relay, i Sør-Korea i 2018.
Frem til den 31. mai er det opp til deg og det norske folk å stemme frem sin favoritt.

Vi håper du vil stemme på oss, og del gjerne med alle dine venner.
Du kan stemme her: spr.ly/OlympiskeFakkelstafetten

Som en av hovedsamarbeidspartnerne jobber Samsung med å finne fire organisasjoner, som gjør en viktig og inspirerende jobb i samfunnet og som skal representere Norge i fakkelstafetten under OL i 2018. I den forbindelse har vi blitt nominert blant 6 andre organisasjoner i Norge.

Sosial innovasjon er et viktig område som Samsung har jobbet mye med både i Norden og resten av verden. De fant det derfor svært naturlig å benytte denne muligheten til å finne fakkelbærere blant organisasjoner som gjør noe bra for samfunnet og som kontinuerlig jobber for positive endringer. Vi i Stiftelsen Sykehusbarn er utrolig stolte og glade for å ha blitt nominert av Samsung som fakkelbærer under OL. Nå håper vi du vil være med å stemme oss frem så vi får være med på hele reisen, nemlig å få representere Norge, og bære fakkelen under den olympiske fakkelstafetten som går av stabelen i PyeongChang i Sør-Korea i 2018.

Vi føler oss beæret av å være blant de 7 nominerte. Vi føler det som en viktig bekreftelse og anerkjennelse for at det arbeidet vi gjør, å spre glede smil og latter ute hos barn på sykehus, er viktig og blir verdsatt. Denne nominasjonen er en enormt stor inspirasjon til å få gjennomført enda mer for alvorlig syke barn på sykehus. Vi håper også at dette kan være med på å gjøre våre fantastiske samarbeidspartnere og støttespillere ekstra stolte og vekke interessen hos flere nye.

Vi håper du vil være med og stemme oss frem.

Du kan stemme på oss her, og del gjerne: spr.ly/OlympiskeFakkelstafetten

Skrevet i Oss i media