BIS Charity Trondheim – til inntekt for Sykehusbarn, Hurra!!

BIS Charity er en undergruppe ved BI Studentersamfunn. Hvert år samler de inn penger til et godt formål valgt av studentene.

Det var med stor jubel og glede vi i Sykehusbarn tok i mot beskjeden om at vi ble stemt frem som vinner av BIS Charity Trondheim for studieåret 2016/ 2017!

Vi er glade for å samle inn til et formål som er så nært for mange, hvor vi hele tiden kan følge utviklingen med våre egne øyne, sier Rikke Kalbakk, leder av BIS Charity Trondheim. I løpet av 2016/2017 skal vi ha flere ulike arrangementer for å samle inn penger til Sykehusbarn, men vi er også stolte av å kunne hjelpe til med årets Julegaveaksjon til glede for barn som må feire julen på St. Olavs Hospital i Trondheim. Vi håper mange vil ta turen innom Pirsenteret med gaver og legge under treet i førjulstiden. Vi kan ta i mot gaver fra 1. – 15. desember fra kl 8 – 19, avslutter Kalbakk.

Vi i Sykehusbarn er så stolte og takknemlige og gleder oss stort til å samarbeide med BIS Charity i Trondheim. Pengeinnsamlingen og julegavene vil bidra til å spre glede, smil og latter til mange barn og unge. Tusen hjertelig takk!

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Samarbeidspartnere, Støttespillere
Tags: