300 000 kroner til Sykehusbarn!

Skal si jubelen sto i taket hos oss i Sykehusbarn da vi fikk gladmeldingen fra Kavlifondet om at de ansatte hadde nominert Sykehusbarn til å motta pengegave. De 6 organisasjonene som fikk flest stemmer av de ansatte fikk dele en pengesum på hele 1,5 millioner kroner! Ikke rart vi er stolte og glade over at Sykehusbarn fikk 300 000 kroner!!! En fantastisk førjulsgave som har avgjørende betydning for vårt videre arbeid. Stiftelsens arbeid driftes ene og alene av donasjoner og innsamlede midler.

Bildet er fra overrekkelsen hos Kavli på Jæren tidligere denne uken. Magne Helander fra Sykehusbarn til høyre sammen med glade donasjonsmottagere fra No Limitation.

Kavlifondet eier Kavlikonsernet og Q-meieriene er en del av konsernet.
Deler av overskuddet til Kavlikonsernet går hvert år til allmennyttige formål innen forskning, kultur og humanitært arbeid.
I 2016 delte Kavlifondet ut 74,5 millioner kroner.
1,5 millioner kroner blir delt ut til organisasjoner som de ansatte i konsernet nominerer.

Skrevet i Aktivitet, Informasjon, Sponsorer, Støttespillere
Tags: , ,